Specialisatie

Arbeidsconflicten
Bijna alle arbeidsconflicten zijn op te lossen met mediation. Zo blijkt dat ruim  81 procent van de arbeidsmediations succesvol zijn. Je hebt meerdere mogelijkheden bij arbeidsmediation, waaronder herstel van de arbeidsrelatie exit-mediation.
Echtscheiding
Ga je scheiden, dan is dat waarschijnlijk één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Door vroegtijdig begeleiding in te schakelen, kunnen we samen het proces op een snelle, deskundige en gestructureerde manier doorlopen. Van begin tot eind.
Overige diensten
Naast bemiddeling bij arbeidsconflicten en echtscheidingen, kun je bij Sabobo Mediation & Coaching ook terecht in het geval van familieconflicten, zakelijk conflicten, conflicten in het onderwijs of met de overheid of voor online mediation.
Mediation ja of nee?
Benieuwd of jouw situatie geschikt is om op te lossen samen met een mediator? Kan mediation een oplossing zijn voor jouw conflict? Tijdens de zelftest beantwoord je slechts één vraag waarna je kunt inschatten of mediation iets voor jou is. Twijfels? Neem dan contact op.
Share by: