Recensies

Cliënten zeggen:

Petra Delhez, MfN registermediator, geaccrediteerd familiemediator, gespecialiseerd arbeidsmediator, aangesloten bij het Mediators Collectief (een landelijk samenwerkingsverband van MfN registermediators
"In een moeilijke periode in mijn privéleven heeft Petra geweldig geluisterd en mij voorzien van nieuwe inzichten en handvatten. Doordat mijn privéleven zo overhoop lag bleek ik ook zakelijk gezien een mindere leider te zijn. Door mij te coachen en door verschillende situaties te leiden ben ik een betere leider geworden die meer empatisch vermogen kan opbrengen. Wat ik normaal vind blijkt niet altijd normaal te zijn. Petra dank hiervoor. Zonder de kansen die jij mij bood had ik hier nu niet gestaan."   

W. Schippers (2017)

"Fijne samenwerking geweest. Erg sociaal en meelevend. Ik zou Sabobo Mediation & Coaching zeker aanprijzen aan mensen die een mediator nodig mochten hebben."

B. Noordermeer (2017)

“Petra is uitermate deskundig, analyseert snel en goed en is een mensenmens bij uitstek"

L. Straver (2017)

“Mijn ervaring met Petra was zeer positief. Prettig mens die aandacht heeft en meedenkt. Zeer professioneel.”

P. Wallace (2017)

“Ik heb de mediationgesprekken bij Petra als zeer positief ervaren. Ze heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat mijn ex en ik de (vecht)scheiding goed hebben afgehandeld in het belang van de kinderen. Echt een top mediator "

B. Germeraad (2017)

"Petra heeft ons super bijgestaan in de moeilijke periode rondom onze scheiding. Als we iets wilden weten of vragen had ze altijd tijd voor ons en kon je haar altijd bellen. De eerste gesprekken gingen over het eventueel herstellen van onze relatie. Ze vraagt veel en luistert naar de wensen van ons allebei om de scheiding zo goed mogelijk te laten verlopen. Super bedankt Petra."   

Marije (2016)

"Heel positief over haar werkwijze in ons conflict. Professioneel, open en eerlijk."

Laura (2016)

“Petra heeft ons begeleid in de echtscheiding die een enorme impact op mij had. Er zijn achteraf geen zaken geweest die vergeten zijn of niet benoemd....heel prettig "

Tine (2016)

“Professionele mediator, deskundige aanpak, strak in afspraken en een heel prettig mens. Absolute aanrader. Ze heeft ons bijgestaan in een conflict als exen en als gezamenlijke ouders, met goed resultaat.”

TalCap (2016)

Share by: