Echtscheiding in Zoetermeer

Echtscheiding in Zoetermeer ?

Begeleiding bij Echtscheiding in Zoetermeer ?

Echtscheiding in Zoetermeer, is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een leven. Vaak voelt het alsof je in een emotionele achtbaan terecht bent gekomen. Ook als je het er samen over eens bent om uit elkaar te gaan, blijft het een emotionele stap. Het kost heel veel energie om echtscheiding in je leven in te passen en je te schikken in je nieuwe situatie. Het is dan ook van belang je in een vroegtijdig stadium te laten begeleiden. Ik help je bij het doorlopen van het proces op een snelle, deskundige en gestructureerde manier. Van begin tot eind.

Kinderen en echtscheiding
Echtscheiding Zoetermeer

Uw kind bij een echtscheiding in Zoetermeer 

Zoetermeer Echtscheiding
Echtscheiding Zoetermeer Echtscheiding
Kinderen zijn bij een scheiding vaak de dupe, terwijl voor hen de impact van de scheiding mogelijk nog veel groter is. Het is het begin van een reeks grote veranderingen in hun leven. Tijdens het proces van echtscheiding is het daarom belangrijk dat jullie als ouders praten over de gevolgen van scheiding en plannen maken voor de zorg voor de kinderen. De kinderen moeten alle kansen krijgen om zich goed te ontwikkelen en veilig en met plezier op te groeien. Ook als de ouders gaan scheiden. De verantwoordelijkheid voor de zorg van de kinderen ligt bij de ouders zelf. Zorgvuldig omgaan met een echtscheiding en gezamenlijk het ouderschap voortzetten is in de praktijk echter niet altijd even gemakkelijk. Het is soms heel moeilijk om het belang van de kinderen voor te laten gaan en concessies te doen. Soms kom je er gewoon niet uit. Als MfN Registermediator en als geaccrediteerd familiemediator kan ik je tijdens dit proces begeleiden en het voor alle partijen zo werkzaam mogelijk maken. Zo doet echtscheiding het minste pijn. Dat is niet alleen in het belang van jezelf, maar ook die van de kinderen.

Tips bij echtscheiding

Ga je scheiden, dan raden wij je aan op de volgende punten te letten:

Maak geen ruzie waar de kinderen bij zijn;
Spreek niet slecht over de andere ouder;
Stimuleer de omgang met de andere ouder;
Blijf de andere ouder als ouder erkennen;
Maak duidelijke afspraken over de zorg voor de kinderen;
Houd je aan de afspraken.

Meer informatie rondom uw Echtscheiding in Zoetermeer ?  

Wil je meer informatie over hoe Sabobo Mediation & Coaching kan bijdragen aan een fijne omgangsregeling bij echtscheiding in Zoetermeer, neem dan vrijblijvend contact op. Je kinderen zijn het meer dan waard!
Share by: